… en over mijn helden

Onderstaande helden inspireren mij en dragen bij tot mijn hele leven. Als je mijn blog goed leest, vind je misschien wel een aantal gestolen mopjes. Tijd dus voor wat heftig name-droppen en een dankjewel:

Dit ben ik niet.
Dit ben ik niet. Maar wat is ze schattig.

Tina Fey, Jerry Seinfeld, Larry David, Whitney Cummings, Hans Teeuwen, Bill Hicks, Mitch Hedberg, Gary Larson, Kamagurka, Rudy Vandendaele, Roald Dahl, (pdw), Kristi Harrison, Norm Macdonald, Greg Giraldo, Roger Ebert, Conan O’Brien, Judge Judy, Amy Poehler, Hugo Matthysen, Jeroen Leenders, Don Rickles, David Letterman, Natasha Leggero, George Carlin.

Dankjewel.

Noot: ik heb twee helden moeten verwijderen omdat het ondertussen 2019 is en we in een eindeloze stroom van nachtmerries leven.

2 gedachtes over “… en over mijn helden

  1. orsidee 14 juni 2013 / 18:27

    En voor mij…Hanne Lemmens die mij begint te inspireren met haar teksten, die biezonder grappig zijn langs de ene kant en ook veel waarheid bevatten.

    • hannelemmens 14 juni 2013 / 18:34

      Ik vind dat jij ook een blog moet beginnen en mij als één van je helden moet noteren.

Zeg het eens.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s